Expertises

Alle expertises in huis om u te ontzorgen van design tot eindproduct

Onze expertises

Met een enthousiast team van engineers en productspecialisten en een geavanceerd productieapparaat zijn wij in staat om productoplossingen voor u te creëren die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.

Op onze engineering afdeling vindt de productontwikkeling en werkvoorbereiding plaats en worden de ideeën en ontwerpen van de opdrachtgever technisch uitontwikkeld door middel van CAD/CAM en 3D engineering. De ontwikkeling vindt plaats in samenwerking met de opdrachtgever vanaf een modelschets of technische tekening. Flexibiliteit ten aanzien van de specifieke wensen van de opdrachtgever staan hier altijd bij voorop. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien.

We hebben alle expertises in huis voor metaalbewerking. Door middel van ponsen, laseren en buislaseren wordt het metaal in de gewenste vorm gebracht. Zowel eenvoudige gaten en vervormingen als complexere contouren kunnen gerealiseerd worden. Voor het zetten van metaal beschikken we over een ruime capaciteit door een aantal moderne CNC-afkantpersen in verschillende tonnages en zetlengtes. In onze metaalzetterij maken professionele vakmensen van plaatuitslagen perfect sluitende producten. In onze lasserij lassen we het metaal nauwkeurig en snel. We beschikken over uitgebreide lassystemen waarmee we alle door u gewenste lasbewerkingen kunnen realiseren. Wij bieden u een meerwaarde doordat we een totaalafwerking verwezenlijken door onze poedercoating expertise in eigen huis. Door onze producten van een duurzame laklaag te voorzien creëren we een perfect eindresultaat.

Onze kracht zit in de complete deelbewerking van metaal. Indien u een compleet product wenst, assembleren we het product tot het gewenste eindproduct. Het product wordt op de montageafdeling compleet gemaakt met diverse componenten. Ook bij het assembleren geldt kwaliteitszorg vanaf de basis tot het eindproduct. De producten worden verpakt en zijn kant en klaar voor de consument.

Contact

Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Geef Frank Peltenburg een belletje!

Frank Peltenburg
frank@hieselaarbv.nl
+ 31 (182) 389999

Contactpagina