MVO

Hieselaar heeft MVO hoog in het vaandel staan. Wij denken graag met u mee in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, want duurzaam ondernemen doe je samen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen volgens Hieselaar

Hieselaar heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Voor komende jaren is duurzaamheid een van onze belangrijkste ontwikkelingen. We voeren dan ook een MVO beleid met bedrijfsdoelstellingen op zowel People, Planet als Profit indicatoren.

People

We hebben oog voor de mens, in onze eigen organisatie en in de samenleving om ons heen. Dat blijkt uit de aandacht voor Gezond&Veilig werken, persoonlijke inbreng en - ontwikkeling. Ook uit de bijdrage in mensen/munten/middelen aan verschillende regionale maatschappelijke initiatieven.

Planet

We vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met het milieu, onze omgeving en grondstoffen.

We reduceren onze CO2 uitstoot en produceren lean door lager energieverbruik, materiaalbesparing, innovatiewinst en zo min mogelijk verspilling.

Hieselaar is aangesloten bij WaardZaam, een regionaal duurzaamheidsnetwerk waar we als partner het EnergieConvenant hebben ondertekend. Dit betekent dat we gaan voor 10% energiereductie in 3 jaar. Door gebruik van de Milieubarometer hebben we inzicht in onze CO2 voetafdruk. Maar wij kijken verder: ons lange termijn doel is CO2 neutraal worden.

Profit

Wij denken graag met u mee in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hieselaar bekijkt altijd of er mogelijkheden zijn om winst te behalen uit efficiënt en slim produceren. Op deze manier leveren we een meerwaarde aan onze klanten. De aanschaf van nieuwe, innovatieve machines levert hier een positieve bijdrage aan.

Heeft u ideeën hoe we samen de keten verder kunnen verduurzamen, wij horen het graag!

Contact

Uiteraard zijn wij beschikbaar voor meer informatie.

Meer weten? Geef Feike Kleijnendorst een belletje!

Feike Kleijnendorst
feike@hieselaarbv.nl
+31 (182) 389999

Contactpagina